5 hyvää syytä lähteä Roverwaylle

 1. Roverway on enemmän kuin leiri
  Roverway ei siis todellakaan ole vain pelkkä leiri. Ennen varsinaista leiriosaa jokainen pääsee seikkailemaan jollekin itse toivomalleen polulle. Polut järjestetään eri puolilla Hollantia, joten jokainen saa varmasti nähdä hienoja paikkoja ja kokea uusia juttuja.
 2. Pääset matkaan omien tuttujen kanssa
  Tapahtumaan ilmoittaudutaan 6-8 hengen vartioina, joten voit ottaa matkaan mukaan sun samoaja- tai vaeltajakaverit ja voitte lähteä yhdessä tutussa porukassa.
 3. Mutta saat uusia kavereita
  Sen lisäksi, että saat varmasti uusia kavereita Suomen joukkueesta, niin tutustut myös uusiin tuttavuuksiin eri puolilta Eurooppaa. Roverwayn jälkeen voikin lähteä tekemään omia partioseikkailuja uusien kavereiden kotipaikkoihin ja pitää heihin silläkin tavalla yhteyttä.
 4. Ohjelma on just sulle suunniteltua
  Roverwayn osallistujat ovat 16-22 vuotiaita ja myös ohjelma on suunniteltu sen mukaan, että kaikki saisivat jotain ja nauttisivat tapahtumasta. Osana ohjelmaa ovat jo ennen leiriosaa olevat polut, leiriosalla on mm. erilaisia ohjelmalaaksoja ja luentotyyppisiä aktiviteetteja. Lisäksi leiriosalla pelataan yhtenä päivänä “elämän roolipeliä” Yli 22- vuotiaiden on mahdollista kokea tapahtuma osana kansainvälistä palvelutiimiä.
 5. Roverway ei ole kallis leiri
  Roverway maksaa osallistujille 600€ ja palveluleiriläisille, eli IST:eille 450€. Hintaan ei kuitenkaan sisälly matkat Alankomaihin ja takaisin. Kannattaa siis miettiä varainhankinnan tekemistä vaikka oman vartion kanssa ja muistaa hakea avustuksia esimerkiksi paikalliselta Lions Clubilta.

Vieläkö mietit Roverwaylle lähtemistä? Ei kannata enää. Ilmoittautuminen on käynnissä kuun loppuun saakka ja ilmoittautumaan pääset täällä.