Kimmel kertoo, miksi lähteä kv-matkoille mukaan

Kimmel Levonen valittiin Suomen joukkueen toiseksi RoverRepresentativeksi (Ai mikä se oli? Lue lisää täältä). Kimmel on sitä mieltä, että kaikkien pitäisi lähteä ulkomaille kv-tapahtumiin, koska ne on niin ikimuistoisia kokemuksia. Lue Kimmelin omat sanat ja ilmoittaudu mukaan:

“Hei! Olen Kimmel ja tulen Turusta Tuulihaukat lippukunnasta. Olen ollut partiossa mukana aivan ensimmäiseltä luokalta asti ja se on minulle oikeastaan elämäntapa. Rakastan retkiä ja leirejä ja pidän oman tarpojaryhmän johtamisesta, vaikka opiskelujen takia joudunkin tekemään sitä etänä. Opiskelen tällä hetkellä Porvoossa ammattikorkeakoulussa matkailu-alaa, mikä on myös lähellä sydäntäni. Partio tuo niin paljon elämääni: hyviä ystäviä, ainutlaatuisia kokemuksia, taukoa opinnoista ja kasvua ihmisenä ja yhteiskunnan jäsenenä.

Osallistuin tänä kesänä World Scout Mootille Islannissa, jossa pääsin kokemaan maailman uskommattomimman leirikokemuksen sekä tutustumaan uusiin ihmisiin ja partioon kansainvälisenä järjestönä. Ihanaa päästä johtamisen ohella itsekin nauttimaan ohjelmasta ja pitämään kunnolla hauskaa. Leirin teemana oli muutos ja haluankin jatkossa tutustua partiossa lippukunnan ulkopuoliseen toimintaan ja päästä vaikuttamaan partiossa enemmän.

Roverwaylle ilmoittauduin aivan ensimmäiseksi palattuani kotiin Islannista. Itse odotan pääseväni tutustumaan uudestaan erilaiseen partioon uusien kansainvälisten kavereiden kautta, Alankomaiden upeissa maisemissa sekä oppivani tietysti paljon uutta ja hauskaa. Suuria leirejä ei koe usein Suomessa, Finnjamboreethan järjestetään vain joka kuudes vuosi, joten Roverwayn tarjoamaa ohjelmaa ja meininkiä en tule vaeltajaikäisenä enää kokemaan. En voi Islannin kokemukseni jälkeen kuin kehottaa kaikkia lähtemään partioleirille ulkomaille ja Roverway on siihen oiva mahdollisuus!”

Toivottavasti säkin ilmoittaudut vielä mukaan, aikaa on vielä tämän viikon lauantaihin, 30.9.2017 asti. Alankomaissa nähdään! Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa. Tapahtuman hinta samoajille ja vaeltajille on 600€ ja IST:lle 450€.