Joukkueet poluilla ja ISTit rakentamassa leirialuetta

Eilen vartiot lähtivät poluille ympäri Hollantia. Heillä on siellä kaikenlaisia erilaisia aktiviteetteja, SMAKH-vartio pääsi mm. jo heti tutustumaan Utrechtin kellotorniin.

Roverwayllä tärkeää osaa poluilla näyttelee myös palvelutehtävä. Pumbat-vartio on tänään päässyt omassa palvelutehtävässään tutustumaan noin 90 vuotta vanhaan tuulimyllyyn ja auttamaan sen ylläpidossa. Tämän moni vartiosta muistaa vielä pitkään!

Ennen leiriläisten saapumista poluilta leirialueelle, on ISTeillä, eli palveluleiriläisillä, paljon valmisteluja tehtävänä. Tarjolla on paljon erilaisia hommia ja tänään suomalaiset ovat päässeet mm. askartelemaan pieniä pääsylippuja ja tekemään reportaasia siitä mitä poluilla oikein tapahtuu.

Sunnuntaina kokoonnumme kaikki yhteen Zeewolden leirialueelle, jossa vietämme lopputapahtuman kaikkien erilaisten mielenkiintoisten aktiviteettien parissa.