Ohjelmalaaksot täydessä vauhdissa!

Tänään on ensimmäinen kokonainen päivä Roverwayn leiriosuudella. Ohjelmalaaksot ovat startanneet heti aamusta. Leirialueella sijaitsee kolme laaksoa ja yksi on läheisessä Zeewolden kaupungissa.

Jokainen laakso keskittyy aina yhteen Roverwayn osa-alueeseen: I recognice myself, I am open to others, I can make a difference ja I am involved in the world around me. Lisää Roverwayn ohjelmasta pääsee lukemaan virallisilta nettisivuilta.

Laaksoja on kahtena päivänä, kaksi laaksoa päivässä. Keskiviikkona 1.8 kaikki pelaavat Rovertopia-peliä ja torstaina 2.8 vietetään jo Roverwayn päättäjäisiä aamulla ja sen jälkeen ihmiset hajaantuvat kuka minnekin mennäkseen kotiin.

Lisäksi ohjelmaa löytyy eri maiden joukkueiden teltoilta. Suomen joukkueen teltalla pääsee mm. tekemään yhteistä taideteosta.