Ohjelmalaaksot täydessä vauhdissa!

Tänään on ensimmäinen kokonainen päivä Roverwayn leiriosuudella. Ohjelmalaaksot ovat startanneet heti aamusta. Leirialueella sijaitsee kolme laaksoa ja yksi on läheisessä Zeewolden kaupungissa.

Jokainen laakso keskittyy aina yhteen Roverwayn osa-alueeseen: I recognice myself, I am open to others, I can make a difference ja I am involved in the world around me. Lisää Roverwayn ohjelmasta pääsee lukemaan virallisilta nettisivuilta.

Laaksoja on kahtena päivänä, kaksi laaksoa päivässä. Keskiviikkona 1.8 kaikki pelaavat Rovertopia-peliä ja torstaina 2.8 vietetään jo Roverwayn päättäjäisiä aamulla ja sen jälkeen ihmiset hajaantuvat kuka minnekin mennäkseen kotiin.

Lisäksi ohjelmaa löytyy eri maiden joukkueiden teltoilta. Suomen joukkueen teltalla pääsee mm. tekemään yhteistä taideteosta.

Ihan kohta osallistujat saapuvat!

Tänään on viimein se päivä, kun osallistujat saapuvat Zeewolden leirialueelle poluiltaan. On kiva päästä kuulemaan, mitä kukin vartio on päässyt puuhaamaan. Siellä on varmasti saatu jo paljon uusia kavereita, mutta kunhan kaikki ovat koolla samassa paikassa, saa jokainen niitä varmasti lisää.

Ihan kohta ensimmäiset bussit ovat täällä! Tänään on jo tarjolla kaikenlaista ohjelmaa, leirialueeseen tutustumista, oman teltan pystytystä ja ilta huipentuu avajaisiin. Hyvät bileet luvassa!

Seuraa Roverwaytä eri medioissa

Roverwayllä on oma ISTeistä, eli palveluleiriläisistä, koostuva mediatiimi, joka tekee juttuja, videoita ja ottaa kuvia. Joka päivä julkaistaan video, mitä sinä päivänä on tapahtunut. Roverwayllä on oma YouTube-kanava, jonne videot tulevat.

Roverwayllä on myös livekamera leirialueella Zeewoldessa, josta voi ainakin tällä hetkellä seurata rakentamisen edistymistä ja myöhemmin leiriläisten tultua, oikeaa leirielämää.

Lisäksi Roverwaytä voi seurata sekä Suomen joukkueen, että organisaation puolesta sekä facebookista, että instagramista.

Joukkueet poluilla ja ISTit rakentamassa leirialuetta

Eilen vartiot lähtivät poluille ympäri Hollantia. Heillä on siellä kaikenlaisia erilaisia aktiviteetteja, SMAKH-vartio pääsi mm. jo heti tutustumaan Utrechtin kellotorniin.

Roverwayllä tärkeää osaa poluilla näyttelee myös palvelutehtävä. Pumbat-vartio on tänään päässyt omassa palvelutehtävässään tutustumaan noin 90 vuotta vanhaan tuulimyllyyn ja auttamaan sen ylläpidossa. Tämän moni vartiosta muistaa vielä pitkään!

Ennen leiriläisten saapumista poluilta leirialueelle, on ISTeillä, eli palveluleiriläisillä, paljon valmisteluja tehtävänä. Tarjolla on paljon erilaisia hommia ja tänään suomalaiset ovat päässeet mm. askartelemaan pieniä pääsylippuja ja tekemään reportaasia siitä mitä poluilla oikein tapahtuu.

Sunnuntaina kokoonnumme kaikki yhteen Zeewolden leirialueelle, jossa vietämme lopputapahtuman kaikkien erilaisten mielenkiintoisten aktiviteettien parissa.

50 päivää Roverwayn alkuun!

Nyt on tasan 50 päivää Roverwayn alkuun. Joko alkaa jännittää? Avajaispäivää vietetään Haagissa meren rannalla erilaisten aktiviteettien äärellä ja illalla kokoonnutaan yhteen, mahtavien avajaisten äärelle. Ensimmäinen yö nukutaan rannalla, jonka jälkeen siirrytään poluille vartioittain.

Mitä sen jälkeen tapahtuu? Zeewoldessa tapahtuu paljon erilaisia aktiviteetteja. Lue niistä lisää täältä.

Pian nähdään Roverwayllä!

Kiitos ennakkotapaamisesta, tässä joukkueen logo!

Kiitos kaikille viime viikonlopun ennakkotapaamisesta! Viikonloppu oli tiivis setti asiaa niin Roverwaystä kuin yleensä pakkaamisesta. Lisäksi pohdittiin niin oman vartion henkeä kuin millainen joukkue meiltä lähtee Roverwaylle. Lauantaina myös fiilisteltiin sitä, että oli 100 päivää Roverwayn alkuun.

Yksi jännittävimmistä asioista oli kuitenkin joukkueen logon äänestäminen. Kilpailuun sai jättää etukäteen ehdotuksia ja viikonlopun aikana sai myös osallistua. Sunnuntaina aamulla oli aika äänestää ja tässä artikkelin kuvassa on nyt Suomen joukkueen voittaja. Hieno!

Roverwayn ennakkotapaaminen käynnissä!

Suomen joukkueen ennakkotapaaminen on täydessä vauhdissa Tampereella! Perjantai-illan ohjelmaan on kuulunut vapaamuotoista tutustumista ja illanviettoa. On nähty tuttuja naamoja, mutta myös paljon paljon uusia ihmisiä.

Viikonloppu jatkuu huomenna täydellä tykityksellä Roverwaystä ja mitä kaikkea se pitääkään sisällään.

Kaikenkaikkiaan ennakkotapaamiseen osallistuu reilu 80 osallistujaa, eli saamme aikaan paljon melua ja meininkiä!

Muistathan ilmoittautua ennakkotapaamiseen?

Suomen joukkueen ennakkotapaaminen on tulossa jo alle kuukauden päästä. Ennakkotapaaminen pidetään Tampereen Aitolahdessa 13-15.4.

Ilmoittautuminen päättyy 6.4. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin tässä linkki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvN1JsazIHJFTz93SATV2wkYRRixUhrzP_tHaF-DMaNUqYlg/viewform

Ja muistutukseksi vielä 3. leirikirje_suomi och 3. leirikirje_svenska.

Pian nähdään! Emme meinaa malttaa enää odottaa!

Suomen joukkueen logo-kisa on käynnissä!

Hei sinä Roverwaylle lähtevä Suomen joukkuelainen!

Muistathan, että parasta aikaa on meneillään Suomen joukkueen logo-kisa? Sinä just voit suunnitella unelmiesi logon, ihan millaisen vaan haluat. Logoista äänestetään joukkueen ennakkotapaamisessa Tampereella 13-15.4.

Joten nyt aivosolut raksuttamaan, jotta just sun suunnittelema logo voittaisi! Kisaan pääset osallistumaan lähettämällä ehdotuksesi sähköpostilla Sallalle, salla.gronlund@partio.fi. Toimi siis viimeistään 12.4.18.