Ota yhteyttä

Joukkueen johtajana toimii Elina Salo ja varajohtajana Salla Grönlund. Lisäksi staabista löytyy talouspäällikkö Leija Levonen ja ohjelmapäällikkö Outi Mery.

Meidät kaikki tavoitat sähköpostitse, etunimi.sukunimi@partio.fi.

Kuvassa edessä Elina, takarivissa vasemmalla Salla, keskellä Leija ja oikealla Outi.

Elina Salo
Joukkueenjohtajana toimii Elina, 21-vuotias opiskelija Tampereelta. Elina lähti Roverwayn johtajaksi koska kansainvälinen partiotoiminta tarjoaa mahtavia kokemuksia, paljon uusia ystäviä sekä tuntemusta muista kulttuureista. “Tällä hetkellä olen Roverwaystä todella innoissani, enkä meinaa malttaa odottaa kesää 2018!”

Salla Grönlund
Joukkueen varajohtajana toimii Salla, 27-vuotias partiolainen Helsingistä. Sallan kotilippukunta on Maahiset Koillis-Helsingissä, jossa toimii tällä hetkellä lippukunnanapulaisjohtajana ja pestijohtajana. Lisäksi Salla johtaa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kansainvälisyystoimikuntaa.

Salla on matkustellut paljon omatoimisesti ja partion kautta. Partion kautta on matkusteltu mm. EB:llä Saksassa ja Iso-Britanniassa, Jamboreella Japanissa ja partiotyttöjen konfferenssissa Ghanassa.

Leija Levonen
Leija toimii joukkueen talousjohtajana. Leija on 20-vuotias opiskelija Turusta, mutta opiskelee tällä hetkellä Itä-Suomen yliopistossa Englannin kääntämistä.Hänen kotilippukuntansa on Turun Tuulihaukat ja Joensuussa Leija toimii myös Rantakylän Rämpijöissä. Leija on pitkäaikainen vartionjohtaja, joka rakastaa retkeilyä. Hän on erittäin kiinnostunut kansainvälisestä partiotoiminnasta ja on nyt Roverwaystä todella innoissaan.

Outi “Ode” Mery
Outi toimii joukkueen ohjelmajohtajana.

Vastailemme kysymyksiin myös Facebookissa.