Ohjelma

Roverway koostuu avajaisista, polusta, leiristä ja päättäjäisistä.

Avajaiset

Roverwayn avajaiset vietetään Haagissa, Alankomaiden hallintokaupungissa. Kaupunki tarjoaa loistavan mahdollisuuden avaijaisille ja niiden onkin luvattu olevan modernit,  musiikin ja hauskuuden täyttämät. Avajaisissa juhlitaan sitä, että ollaan yhdessä taas!

Polut

Poluilla jakaannutaan kansainvälisiin vartioihin, joiden koko on noin 40-50 henkeä. Jokainen polku on erilainen ja varmasti elämyksellinen ja niitä johtavat paikalliset partiolaiset. Polkujen aikana samoajat ja vaeltajat oppivat ymmärtämään heidän rooliaan aktiivisena kansalaisena. Lisäksi polkujen aikana pääsee nukkumaan erilaisissa paikoissa ja pitämään hauskaa!

Poluista pääsee lukemaan lisätietoja jo Roverwayn virallisilta netisivuilta. Käy kurkkaamassa!

Leiri

Yksi leiripäivistä on omistettu “elämän toimintapelille” (Life Action Game) ja muina päivinä tarjolla on erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Ohjelma on jaettu neljään suureen toiminta-alueeseen, joissa voi käydä vapaaehtoisesti aamu- tai iltapäivällä. Ohjelmiin voi vapaasti osallistua “kävele sisään”-periaatteella lukuunottamatta muutamaa ohjelmaa johon on etukäteen ilmoittauduttava.

Lisäksi leirillä toimii RoverAcademy. Akatemia on paikka oppimiselle ja vuorovaikuttamiselle. Samoajat ja vaeltajat voivat tulla kuuntelemaan Tedx-tyyppisiä luentoja, jonne tulee puhumaan merkittäviä puhujia. Luennot ovat jaettu erilaisiin aihepiireihin, jotka liittyvät ohjelman tavoitteisiin ja ovat osallistujien valitsemia.

Lisäksi leiriosuudelta löytyy vaeltajabulevardi, jossa on erilaisia kahviloita.

Lisää voit lukea Roverwayn virallisilta internet-sivuilta täältä.