UKK

Mitä osallistumismaksu sisältää?

Suurin osa maksusta muodostuu Roverwayn asettamasta osallistumismaksusta. Tämän maksun päälle on lisätty hintaa, joka kattaa Suomen joukkueen kulut, kuten ennakkotapaamisen majoituksen ja ruuan. Hinta sisältää myös joukkuetuotteen. Hinta ei siis sisällä lentoja Alankomaihin, siirtymistä lentokentältä avajaisiin eikä matkakuluja ennakkotapaamiseen.

Pitääkö osallistujien matkustaa Suomesta tiettyinä päivinä vai saanko matkustaa omatoimisesti Hollannissa Roverwayta ennen ja/tai jälkeen?

Suomen joukkueen vastuu alkaa avajaisista tai kun vartio saapuu maahan edellisenä tai samana päivänä kuin varsinainen tapahtuma alkaa. Koska jokainen osallistuja on itse vastuussaan matkoistaan, voi jokainen matkustaa omatoimisesti ennen ja/tai jälkeen tapahtumaa. Huomaathan, että alaikäisellä täytyy olla kuitenkin huoltajansa lupa.

Milloin saan tietää oman polkuni?

Polkuvalinnat tehdään yhdessä oman vartion kanssa. Vartionjohtaja ohjeistaa oman vartionsa polkujen valinnassa. Lisätietoja poluista on kuitenkin jo luettavissa: https://www.roverway2018.nl/en/program/paths

Milloin osallistumismaksu pitää maksaa ja onko mahdollista maksaa erissä?

Lue maksuaikataulusta täällä.