Rover Representative

Rover Representative on yksi Suomen joukkueen osallistujista, joka saa ottaa osaa joukkueen organisaatioon. RoverRep saa läheisen kuvan siitä, millainen on Roverway 2018 organisaatio ja heidän oma joukkueensa osallistumalla staabin toimintaan. Rover Representative -ohjelma antaa mahdollisuuden oppia tärkeitä organisointitaitoja, laajentaa omaa kansainvälistä yhteisöä sekä kasvattaa nuorisovaikuttamisen merkityksen ymmärtämistä. Rover Representativet voivat auttaa omien joukkueidensa organisaatioita jakamalla mielipiteensä esimerkiksi ohjelmasta ja markkinoinnista samoajan tai vaeltajan silmin.

Jotta RoverRep saisi todella vaikuttaa Roverwayn 2018 järjestämiseen, hän saa ottaa osaa staabin kokouksiin ja hänen odotetaan osallistuvan RoverReppien viikonlopputapaamisiin Alankomaissa sekä heille suunnattuun ohjelmaan Roverwayn aikana.

Millainen on hyvä RoverRep?
Hyvä RoverRep:
– Aikoo muutenkin osallistua Roverwaylle 2018
– On kiinnostunut organisaatiosta partiotapahtuman takana
– On halukas oppimaan ja kehittämään omia organisaatiotaitojaan
– On valmis ottamaan uuden haasteen, jonka myötä hän on osallistujan lisäksi myös osa Suomen joukkueen organisaatiota
– On innokas käymään keskusteluja ja vaihtamaan mielipiteitä
– Pystyy kommunikoimaan englanniksi

RoverRep tapaamiset
Kuten aiemmin mainittiin, kaikkien osallistujamaiden RoverReppien oletetaan osallistuvan heille suunnattuihin viikonlopputapaamisiin 6.-8.10.2017 ja 9.-11.2.2018 Alankomaissa. Viikonlopuista aiheutuvat matkakustannukset ja osallistumiskustannukset maksetaan Suomen joukkueen budjetista.

Kahden viikonlopputapaamisen lisäksi RoverRep osallistuu puhelinkonferensseihin ja netissä tapahtuviin online foorumeihin. Rover Representativet osallistuvat mahdollisesti myös Roverwayn aikana seremonioihin ja heille erikseen järjestettyihin ohjelmiin.

Miten tulla valituksi Suomen Rover Repsentativeksi?
Ilmoittautuessasi osallistujaksi Suomen joukkueeseen, sinulla on mahdollista lomakkeessa ilmoittaa kiinnostuksestasi pestiä kohtaan. Tämän lisäksi voit jättää lyhyen esittelyn itsestäsi sekä syyn, miksi juuri sinut tulisi valita. Huomaathan, että RoverRepiksi tahtovan täytyy ilmoittautua joukkueeseen elokuun loppuun mennessä, sillä ensimmäinen viikonlopputapaaminen on jo lokakuun alussa.